Ett liv med resor & annat

På konferens i Miami


skrivet den 23 feb av Admin, klockan:12:46

Nästa vecka ska jag åka på konferens i Miami, otroligt spännande! Det är få förunnat att via jobbet få sig en gratisresa till en sådan ort. 

Givetvis så skall jag passa på att turista när jag är där, jag kommer ha två heldagar att spendera. En dag kommer jag hyra en V8 med cab och bränna runt med, gärna en Ford Mustang om jag hittar en....

Den andra dagen tänkte spendera på stranden, en frusen nordbo behöver verkligen få lite sol och att dyka ner i ljummet vatten i havet.

Vår hotell är jättefint och ligger centralt så efter konferensdagarna kommer jag försöka ge mig ut på byn också, det finns säkert andra på konferensen som vill hänga på. Kul! Jag ser verkligen fram mot detta!

 


Just nu värderat 2.3 av 7 människor

  • Currently 2,285714/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt